Holm Huse – lavenergihuse siden 1965

Dansk Ejendom A/S har siden 1965 bygget mere end 3.000 Holm Huse overalt i Danmark.

Holm Huse er lavenergihuse, der opfylder de skrappeste krav i bygningsreglementet, og som er bygget i kvalitetsmaterialer med minimal vedligeholdelse.

Til Holm Huses pantentanmeldte ISO-KON+ Elementsystem producerer Tinby højisolerende PIR-skumplader.

undefined

Kort om produktet

PIR-skumplader, der ingår som isoleringsmateriale i facadeelementerne til Holm Huse, bliver præfabrikeret på Tinbys fabrik på Sunekær i Søndersø og leveres i kundespecifikke mål til det konkrete byggeri.

PIR-skummet er blandet i en special-receptur, hvori der bl.a. indgår brandhæmmende og selvslukkende kemikalier. Recepturen giver et celleplastmateriale, der binder en isoleringsgas og derved gør de færdige facadeelementer modstandsdygtige over for luftgennemstrømning i lighed med den, man kender fra mineraluld.

Den isolerende effekt ligger indkapslet mellem cellerne og forbliver der gennem produktets levetid. Med en varmeledningsevne på 0,022 W/mK opnås den isoleringsevne, der kendetegner lavenergihuset Holm Huse ved et betydeligt tyndere lag isolering end i tilsvarende løsninger.

 

 • Det siger kunden

  ”PIR-skum er det perfekte valg af isoleringsmateriale i vores energihuse. Vi opnår en U-værdi på 0,08W/mK, og derved lever materialet op til fremtidens isoleringskrav og gør det let at opnå en A20 energimærkning uden brug af tekniske hjælpemidler.”

  Lars Holm
  Direktør, holmhuse.dk

  undefined

   

   

   

  Vil du vide mere om polyuretan og vores øvrige løsninger?

  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

  Kontakt Tinby Skumplast A/S for yderligere information om PUR, skumplast og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  Kim Hansen

  E-mail khh@tinby.dk 

  Tlf. +45 75176060
  Mobil + 45 2045 1361

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.