SP Group A/S

Tinby er en del af SP Group A/S, der primært producerer formstøbte emner i plast samt udfører overfladebelægning.

SP Group er en førende leverandør af plastforarbejdede emner til industrien i Danmark og har desuden en væsentlig eksport samt produktion fra egne fabrikker i udlandet. 

 

Sprøjtestøbning, polyuretan, vakuumformning og belægning

SP Group har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Polen, USA, Canada, Brasilien og Kina. SP Group er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen og har ca. 1.000 medarbejdere. 

 

SP Group eksisterer også som systemleverandør

SP Group A/S består af en række plastforarbejdende virksomheder, der i et indbyrdes forhold er i stand til at skabe synergi såvel internt som i samarbejde med koncernens kunder. 

Markedet kræver i stadigt større omfang systemleverandører, der i et strategisk samarbejde kan skabe værditilvækst og konkurrencedygtighed, og som er gearet til som underleverandør at kunne følge kunden i en globaliseret vækststrategi.

 

Altid en løsning inden for gruppen

Der er mange faktorer, der spiller ind ved valg af produktionsform til plastemner. Størrelse, antal enheder, livstidscyklus, materialekrav og design er nogle af dem. Valget af produktionsform er heller ikke statisk, idet det ofte kan ændre sig i løbet af produktets levetid. SP Group's samlede kompetencer betyder, at vi til enhver tid kan rådgive om og tilbyde vores kunder den optimale produktionsform.

 

undefined

Yderligere oplysninger om SP Group finder du på www.sp-group.dk

 

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.