Strategi - vækst og øget internationalisering

Tinby's strategi bygger på vækst og øget internationalisering.

Denne strategi vil vi realisere ved at blive stadigt mere synlige i markedet og ved at øge vores kapacitet i såvel Danmark som i Polen, Kina og USA.

 

Innovativ, pålidelig og konkurrencedygtig

Hos Tinby ønsker vi at være en innovativ, pålidelig og konkurrencedygtig partner for vore kunder. Derudover ønsker vi at differentiere os stærkere som samarbejdspartner ved til stadighed at udvikle vores viden om design, råvarer, teknologi og processer.

Udbygningen af kompetencer på disse områder ser vi som en forudsætning for, at Tinby kan levere løsninger, der tilfører kunderne større værdi. Derfor investerer vi konstant i produktudvikling i samarbejde med kunderne, ligesom vi løbende deltager i relevante forskningsprojekter.

Vi er overbeviste om, at grundlaget for at være en attraktiv samarbejdspartner, er høj kompetence, høj performance og høj fleksibilitet. I en verden, der konstant udvikler sig, er disse parametre ikke statiske.

 

Langsigtede relationer

Da vores målsætning er at sikre langsigtede samarbejdsrelationer med vore kunder, er en konstant forbedring af vores kompetencer, performance og fleksibilitet derfor også en væsentlig del af vores strategi.

 

 

 

  • ddd

  • undefined

    Tinby wurde 1972 gegründet und ist heute Skandinaviens führender Anbieter von Rohlingen und Formteilen aus massivem, flexiblem und verschäumtem Polyurethan.

     

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.