POLSTERSKUM: Ubegrænsede designmuligheder

HVAD KAN VI KONFEKTIONERE FOR JER?

Skum til polstring af møbler?

Skum til emballering?

Skum til fyld?

Skum til design?

> Se vores brochure

Hos Tinby's Skumplast afdeling tilbyder vi opskæring og konfektionering af polsterskum til kundespecificerede opgaver. Måden vores maskine arbejder på, gør, at vi kan tilbyde så godt som ubegrænsede designmuligheder!

undefined

 

HVAD ER POLSTERSKUM - OG HVAD KAN MAN BRUGE DET TIL?

Polsterskum er en bred betegnelse for den form for skum, som kan anvendes til alt fra møbelpolstring til emballering af produkter, der fx kræver særlig beskyttelse. 

Polsterskummet findes i omkring 50 forskellige hårdhedsvarianter. Materialet har - uanset hårdhed - en struktur, som gør, at vi med fine knive, der arbejder i flere retninger, kan bearbejde skummet til præcis den form, I måtte ønske. Lige, rund, snoet, bølget - det er op til jer!

undefined

SÅDAN KOMMER VI I GANG

Vi kommer nemt i gang med produktion af jeres polsterskumprodukter, idet vi leverer både store og små serier - og også gerne producerer prototyper sammen med jer. Typisk leverer vores kunder en model til os, som vi taler igennem og omsætter til en tegning, som maskinen så kan skære efter.

undefined

 

KONTAKT OS 

- så får vi en snak om, hvordan vi kommer i gang med konfektionering af netop jeres polsterskumprodukt. Vi glæder os til at høre fra jer!

 

 

 

 • Vil du vide mere om polyuretan og vores øvrige løsninger?

  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

  Kontakt Tinby Skumplast for yderligere information om PUR, skumplast og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  Kim Hansen

  E-mail skum@tinby.dk 

  Tlf. +45 75176060

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.