Nyheder

Tinby Skumplast flytter til Søndersø

12. april 2021

Tinby Skumplast flytter produktionen til Søndersø på Fyn. Der er stor vækst på produkterne fra Tinby Skumplast i øjeblikket, og vi kommer til at opleve yderligere vækst de kommende år. Flytningen skal imødekomme dette stigende pladsbehov og den fortsatte velkendte kvalitet af produkterne.

Som en del af Tinbys strategi samler vi vores danske aktiviteter i Søndersø. Derfor er vi i gang med at flytte Tinby Skumplast fra Tjæreborg til Søndersø. Flytningen er færdig i marts 2021.

Flytningen sker for at skabe plads til den vækst vi i øjeblikket ser på vores produkter fra Tinby Skumplast, og den yderligere vækst vi forventer de kommende år. Væksten kommer blandt andet på grund af et større fokus på minimering af varmetabet i eksisterende og nye byggerier inden for private boliger og industribygninger.

Nuværende direktør for Tinby Skumplast, Kim Hansen, følger med som direktør. Det samme gør en del af vores dygtige medarbejdere fra Tjæreborg, så vi sikrer den velkendte kvalitet af vores produkter fra produktionen i forbindelse med flytningen til Søndersø.

De nye kontaktinformationer bliver

                                                               Tinby Skumplast A/S

  • Adresse                                          Sunekær 13-15, DK 5471 Søndersø
  • Telefonnummer                               + 45 7517 6060
  • E-mail ordre/forespørgsler               skum@tinby.dk
  • E-mail faktura                                 invoice@tinbyskumplast.dk

 

Har du spørgsmål til flytningen eller vores produkter, er du velkommen til at kontakte:

Direktør, Tinby Skumplast A/S

Kim Hansen

E-mail: khh@tinby.dk

Tlf.: +45 7517 6060

Mobil: +45 2045 1361

 

 

eller

Salgs- og Marketingchef, Tinby A/S

Erik Kaag

E-mail: eka@tinby.dk

Tlf.: +45 6389 4401

Mobil: +45 4233 0187

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.