Nyheder

LM Skumplast A/S er blevet til Tinby Skumplast A/S

17. januar 2017

Det glæder os herved at kunne fortælle, at vi pr. 6. januar 2017 har solgt LM Skumplast A/S til Tinby A/S i Søndersø på Fyn – en virksomhed, der er en del af den børsnoterede koncern SP Group A/S.

Salget sker for at styrke vores position på markedet, og det glæder både mig og mine kolleger, at vi nu bliver en del af en stærk koncern inden for plastindustrien.

Alle medarbejdere inkl. jeg selv som direktør, fortsætter i virksomheden, der i forbindelse med overtagelsen skifter navn til Tinby Skumplast A/S.

Samtidig er administrerende direktør for Tinby A/S indtrådt som bestyrelsesformand i Tinby Skumplast A/S.

Vores aktiviteter fortsætter med uforandret styrke fra domicilet og produktionshallerne på Industrivej i Tjæreborg.

Tinby Skumplast A/S vil således fortsat levere polyuretanbaserede plader og profiler med høj isoleringsevne til kunder inden for køle- og transportindustrien samt til byggeindustrien, og vores produktionshaller i Tjæreborg.

Vi ser frem til at kunne kombinere vores store erfaring inden for polyuretanbaserede skumplader med Tinby A/S’ 45-årige know-how inden for udvikling, produktion og salg af PUR-produkter over hele verden. Synergieffekten er åbenlys, så vi glæder os over i fællesskab at kunne styrke  konkurrencekraften og skabe en endnu stærkere position på markedet for såvel os som for vores kunder.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med vore kunder.

 

Med venlig hilsen

Tinby Skumplast A/S

Kim Hansen
Adm. direktør

 

 

Om Tinby A/S | Tinby A/S har i snart 45 år leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina og Polen betjener Tinby A/S primært fire segmenter: Kabinetter, flex, greentech og design. Tinby A/S tilstræber at optimere og bibeholde et langvarigt samarbejde med sine kunder for at sikre højkvalitetsløsninger tilpasset den enkelte kunde, og virksomheden tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution.
Yderligere information om Tinby: www.tinby.dk 

Om SP Group A/S| SP Group producerer formstøbte emner i plast og udfører overfladebelægninger på plast- og metalemner. SP Group er førende leverandør af plastforarbejdede emner til dansk industri og har desuden en stigende eksport og voksende produktion fra egne fabrikker i Danmark, Sverige, Polen, Letland, Slovakiet, Kina, USA og Brasilien. SP Group har desuden salgsselskaber i Sverige, Norge, Holland og Canada. SP Group er noteret på NASDAQ Copenhagen og havde efter 3. kvt. i 2016 i gennemsnit 1.592 medarbejdere og ca. 1.250 navnenoterede aktionærer.
Yderligere information om SP Group A/S: www.sp-group.dk

 

 • Vil du vide mere om polyuretan og vores øvrige løsninger?

  Vi har materialet, den tekniske knowhow og produktions-faciliteterne. 

  Kontakt Tinby Skumplast for yderligere information om PUR, skumplast og de løsninger, vi tilbyder:

  undefined

  Kim Hansen

  E-mail skum@tinby.dk 

  Tlf. +45 75176060

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.